25 Kasım 2017 Cumartesi

1993 yılı mezunumuz Dr. M.Altuğ Atalay, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü V. atanmıştır.

06 Haziran 2016 Pazartesi 12:46 tarihinde eklendi | 919 defa okundu

1993 yılı mezunumuz Dr. M.Altuğ Atalay, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü V. atanmıştır.

Dr. Mustafa Altuğ ATALAY, 1972 yılında Kütahya’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini bu ilde tamamladı. 1993 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi'nden mezun oldu.Çalışma hayatı boyunca su ürünleri konusunda farklı makaleler yayımlamış ve birçok yurtdışı eğitime katılmış olan Dr. Mustafa Altuğ ATALAY,1996 yılında Dumlupınar Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak çalışma hayatına başladı. Aynı yıl Su Ürünleri Program Başkanlığı görevine getirildi. 1998 yılından 2002 yılına kadar Gediz M.Y. O. Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Su Ürünleri Temel Bilimleri Anabilim Dalında Yüksek Lisansını tamamladı. 2002 yılında Üniversitedeki görevinden ayrılarak Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Kütahya Tarım İl Müdürlüğü’nde Şube Müdürlüğüne, ardından İl Müdür Yardımcılığına yükseltildi. Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bil. Ens. Temel Bilimleri Anabilim Dalındaki Doktora eğitimini 2005 yılında tamamladı. 2010 yılında Kütahya Tarım İl Müdürü V. 2012 yılında ise Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü’ne Daire Başkanı görevine getirildi ve halen aynı bakanlığın "Avcılık ve Kontrol Daire Başkanı" görevini yürütmek idi.