21 Eylül 2017 Perşembe

35. Yılda Büyük Buluşma

25 Temmuz 2017 Salı 13:20 tarihinde eklendi | 237 defa okundu

35. Yılda Büyük Buluşma

Dostluk, sevgi ve meslek dayanışması çatısı altında, Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi mezunları, yaklaşık dört yüz kişilik bir katılımla 22 Temmuz 2017’de fakültemizde buluştu.
Buluşmada, otuz yıl önce mezun olan arkadaşlarımızdan geçen sene mezun olan genç arkadaşlarımıza kadar geniş bir dönem aralığındaki arkadaşlarımız bir araya gelme fırsatı buldular.
Rektörlüğümüzün ve üniversitemiz kariyer merkezinin destekleriyle gerçekleşen etkinlikte, mezunlarımızla fakültemizde buluşulduktan sonra İslamköy’de bulunan Süleyman Demirel Demokrasi Müzesi gezisi gerçekleştirilmiştir.  Müze gezisinin ardından üniversitemiz doğu yerleşkesinde bulunan merkezi yemekhanede, Türkiye’nin dört bir yanından gelen Su Ürünleri fakültesi mezunlarına Isparta’nın geleneksel yemekleri ikram edildi.
Programın devamında mezunlarımız, Eğirdir’de bulunan Süleyman Demirel Üniversitesi Mavigöl Uygulama Oteli’nde düzenlenen 35. yıl kutlama kokteyline katıldılar. 35. yıl pastasının kesilmesiyle taçlanan kutlama etkinliği, mezunlarımızın anılarının tazelenmesi ve iletişimlerinin güçlenmesi ile yeni buluşmalarda görüşmek üzere son buldu.