21 Haziran 2018 Perşembe

"Alabalıklarda Kalite ve Güvenlik Çalıştayı" Fakültemizde gerçekleştirildi.

21 Mart 2017 Salı 15:06 tarihinde eklendi | 678 defa okundu

ALABALIKLARDA KALİTE VE GÜVENLİK ÇALIŞTAYI (17 Mart 2017)

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesinde 17 Mart 2017 Cuma günü Ziraat Fakültesi Amfisinde TÜBİTAK-TOVAG 213O173 nolu proje kapsamında “Alabalıklarda Kalite ve Güvenlik Çalıştayı” çeşitli üniversitelerdeki akademisyenlerin, bakanlık temsilcilerinin ve su ürünleri sektöründe faaliyet gösteren özel sektör temsilcilerinin ve yurt dışından bir akademisyenin katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

Çalıştay, proje yürütücüsü ve çalıştay düzenleme kurulu başkanı Prof. Dr. Abdullah Diler’in konuşması ile başlamıştır. Bununla birlikte çalıştayda proje çerçevesinde yapılan çalışmalar katılımcılarla birlikte değerlendirilmiştir. Ayrıca özelde alabalığın yetiştiriciliğinden tüketimine kadar olan süreçte kalite ve güvenlik konuları tartışılmış ve genelde balıkçılığın meselelerine de değinilmiş olup çalıştay katılımcıları tarafından verimli bir ortamda tartışılarak birlikte paylaşım gerçekleştirilmiştir.

 

 

 

    

 

Süleyman Demirel Üniversitesi, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi

Ziraat Fakültesi Binası Kat:1 Doğu Yerleşkesi 32260, Isparta

Tel : +90 246 211 86 61

Fax : +90 246 211 86 97

E-posta : esuf@sdu.edu.tr