21 Şubat 2018 Çarşamba

Balık-Ekmek Şenliği'miz büyük ilgi gördü

20 Nisan 2017 Perşembe 10:17 tarihinde eklendi | 748 defa okundu

Fakültemizin 35.yıl kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Balık Ekmek Şenliği' üniversitemiz öğrencileri, personeli ve akademisyenleri tarafından büyük ilgi gördü. Şenliğe, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü Kaynak Yönetimi ve Balıkçılık Yapıları Daire Başkanı Su Ürünleri Yüksek Mühendisi Ramazan Çelebi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Tuğrul, Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü (SAREM) Müdürü Şakir Çınar, Şahlanlar Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi sahibi Osman Şahlan, Isparta İç Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Birliği Başkanı Mustafa Aydemir, mülki idare amirleri, özel sektör temsilcileri de katıldı.