24 Eylül 2017 Pazar

Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi’nden Uluslararası İlk Kitap

23 Kasım 2016 Çarşamba 10:21 tarihinde eklendi | 767 defa okundu

Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi’nden Uluslararası İlk Kitap

‘’Handbook of Seafood: Quality and Safety Maintenance and Applications’’ başlıklı kitap fakültemiz öğretim elemanı Araş. Gör. İsmail Yüksel Genç, Algarve Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Eduardo Esteves ve fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Abdullah Diler editörlüğünde Gıda Bilimi ve Teknolojileri alanında Nova Science Publishers tarafından New York’ta Kasım 2016 tarihinde basılmıştır.

10 farklı ülkeden, alanında uzman yazarların katkıda bulunduğu kitap 19 bölümden oluşmaktadır. Kitap genel olarak su ürünleri kalite ve güvenlik konularını ele almakla birlikte mikrobiyolojik, kimyasal ve duyusal değişimlere ilişkin son bilimsel ve teknolojik metotları içermektedir.

Kitap’a ilişkin detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

https://www.novapublishers.com/catalog/product_info.php?products_id=59404&osCsid=45d7e60eb417719a32d794727d298b69

 

35.YIL ETKİNLİKLERİ

FAKÜLTE DERGİSİ

 

Dergimiz;

"TR Dizin", "Clarivate Analytics-Zoological Record","SciLit" ve "Google Scholar"

tarafından taranmaktadır.

İLETİŞİM

 

Telefon: 246 211 86 61
Fax: 246 211 86 97
E-posta: esuf@sdu.edu.tr
Sdü Esüf
http://twitter.com/SDU_ESUF?s=07
Posta adresi: S.D.Ü. Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Ziraat Fakültesi Binası Kat:1 Doğu Yerleşkesi ISPARTA

 

TAMAMLANAN ETKİNLİKLER