19 Şubat 2018 Pazartesi

Fakültemiz Öğretim Üyeleri 19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (Sinop)'nda

19 Eylül 2017 Salı 10:43 tarihinde eklendi | 431 defa okundu

Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Sevgi SAVAŞ, Prof. Dr. Öznur DİLER, Prof. Dr. Ayşegül KUBİLAY, Doç. Dr. Behire Işıl DİDİNEN ve Araş. Gör. Öznur GÖRMEZ, Araş. Gör. Hasan Batuhan Emre ÖZDOĞAN, 12-15 Eylül 2017 tarihleri arasında Sinop’ da düzenlenen SUSEMP2017-19.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu’na bildirileriyle katılmışlardır.

- Ayşegül KUBİLAY, Öznur DİLER, Seçil METİN, Behire Işıl DİDİNEN, Gülşen ULUKÖY “Balık Çiftliklerinde Sağlık Yönetimi”

- Behire Işıl DİDİNEN, Ayşegül KUBİLAY, Öznur DİLER, Seçil METİN, Öznur GÖRMEZ, Gülşen ULUKÖY “Isparta İlinde Bir Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss, Walbaum) İşletmesinde Yersinia ruckeri İzolasyonu, İdentifikasyonu ve Antibiyotik Duyarlılığı”

- Öznur DİLER, Öznur GÖRMEZ, Ümmühan KIZILOĞLU “Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Depolanan Bazı Bitkisel Uçucu Yağların Yersinia ruckeri’ ye Karşı In vitro Antibakteriyel Aktivitesi”

-Hasan Batuhan Emre ÖZDOĞAN , Sevgi SAVAŞ “Mikroalglerin Kullanım Alanları”