14 Aralık 2017 Perşembe

Fakültemiz Öğretim Üyeleri UKECEK-2017 (Edirne) Kongresinde

19 Eylül 2017 Salı 10:25 tarihinde eklendi | 250 defa okundu

Fakültemiz Öğretim Üyelerinden Habil Uğur KOCA, Murtaza ÖLMEZThe Distribution and Fish Species of Aksu Stream -Köprüçay River in Isparta Province” ve “Age and Growth Characteristics of Carassius gibelio (Bloch, 1782) Population in Aksu Steram-Köprüçay River (Isparta-Turkey)”; Fahrettin KÜÇÜK, İskender GÜLLE, Salim Serkan GÜÇLÜImplementation of Species Action Plan for Turkey’s Inland Fishes: Capoeta mauricii and Alburnus nasreddini (Teleostei; Cyprinidae)”; N. Lerzan ÇİÇEKAksu Stream (Isparta-Antalya) Estuary Zone Epilithic and Planktonic Algae Diversity” ve Sera Övgü URCUN, İsmail İbrahim TURNAHydroid Polyp Fauna of the Eastern Coast of the Gulf Of Antalya Side” başlıklı bildirileriyle, 12-15 Eylül 2017 tarihleri arasında Edirne’de düzenlenen XIII. Uluslararası Katılımlı Ekoloji ve Çevre Kongresi’ ne katılmışlardır.