25 Kasım 2017 Cumartesi

Fakültemizin Ev Sahipliğinde Balık Sağlığı ve Hastalıkları Konferansı Gerçekleştirildi

21 Nisan 2015 Salı 23:25 tarihinde eklendi | 1443 defa okundu

Balık Sağlığı ve Hastalıkları Konferansı 21 Nisan 2015 tarihinde fakültemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Konferansın açılış konuşmalarında Fakültemiz Dekan Vekili Doç. Dr. Yıldız BOLAT, Hastalıklar Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Öznur DİLER ve Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşegül KUBİLAY su ürünleri sektörünün güncel durumu hakkında bilgiler vererek, ülkemiz su ürünleri sektörünün geleceğe hazırlanmasında yapılması gereken uygulamalar hakkında görüş bildirmişlerdir.

Açılışın ardından Prof. Dr. Gülşen Timur '' Türkiye'de Görülen Balık Hastalıkları'', Dr. Tom WIKLUND ''Soğuk Su Hastalığı Etkeni Flavobacterium Psycrophilum'' ve Prof. Dr. Metin TİMUR ''Su Ürünleri Mühendislerinin Sektördeki Yeri Ve Geleceği'' konulu sunumlarını yapmış ve yapılan panelin ardından konferans sona ermiştir.