21 Haziran 2018 Perşembe

"II.Balık Ekmek Şenliğimiz" Büyük İlgi Gördü

27 Nisan 2018 Cuma 11:02 tarihinde eklendi | 153 defa okundu

Fakültemiz tarafından bu yıl II.'si düzenlenen 'Balık Ekmek Şenliği' üniversitemiz öğrencileri, personeli ve akademisyenleri tarafından büyük ilgi gördü. Şenliğe, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet SALTAN, SDÜ Fakülte Dekanları, Isparta Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli, TKDK Isparta İl Koordinatörü Prof.Dr. Süleyman GÜLCÜ, Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Isparta Ticaret Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ITSO Üyeleri, Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü (SAREM) Müdürü Şakir Çınar ve personeli, ITSO Meclis Başkanı ve Şahlanlar Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi sahibi Osman Şahlan, Canlar Alabalık Şirketi Sahibi Alim CAN, Isparta İç Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Birliği Başkanı Mustafa Aydemir, Burdur İç Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Birliği Başkanı Hakan Acar ve özel sektör temsilcileri de katıldı.

2.Balık Ekmek Şeniliği Video