25 Kasım 2017 Cumartesi

Litvanya Klaipeda State Üniversitesi'nden Doç. Dr. Viktoras Liorančas ve Öğr. Gör. Orestas Levuskinas Fakültemizi ziyaret ettiler.

12 Mayıs 2016 Perşembe 10:59 tarihinde eklendi | 916 defa okundu

Üniversitemiz Erasmus Öğretim Elemanı Hareketliliği kapsamında Klaipeda State University of Applied Sciences‘dan  Doç. Dr. Viktoras Liorančas ve Öğr. Gör. Orestas Levuskinas Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesini  ziyaret etmişlerdir. Ziyaret kapsamında 09/05/2016 tarihinde fakültemizde  Doç. Dr. Viktoras Liorančas tarafından “Overview of the Lithuanian fisheries, Fish Processingand aquaculture sector” ve Öğr. Gör. Orestas Levuskinas tarafından “Food safety assurance using environmentally- friendly detergents” konulu sunumlar yapılmıştır.  Sunum akabinde fakültemiz labotaruarları ziyaret edilmiştir. 10/05/2016 tarihinde  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü ziyaretinden sonra Kovada Gölü Milli Parkı gezisi gerçekleştirilmiştir.