24 Haziran 2018 Pazar

SDÜ Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi (SDU-JEFF)’ nin Yeni Sayısı Çıktı

06 Aralık 2017 Çarşamba 08:10 tarihinde eklendi | 481 defa okundu

SDÜ Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi (SDU-JEFF)’ nin Yeni Sayısı Çıktı

1988 yılında yayın faaliyetlerine başlayan SDU-JEFF, yılda iki kez (Haziran-Kasım) yayınlanan, uluslararası, çabuk hakemlenen ve açık erişimli hakemli bir dergidir. Dergimiz; Haziran 2017 sayısından itibaren sadece "E-Dergi" olarak yayın hayatına devam etmekte ve “DergiPark” altyapısında bulunmaktadır. Dergimizin yeni sayısına (Cilt 13-Sayı 2-Kasım 2017)  http://dergipark.gov.tr/egirdir  adresinden ulaşılabilir.

SDU-JEFF; “Su Ürünleri Yetiştiriciliği/Sağlığı/Beslenme/Genetiği, Limnoloji, Balıkçılık Biyolojisi/Balıkçılık Yönetimi, Balık- Sucul Omurgasız Biyolojisi/Taksonomisi, Nehirağzı ve Denizel Çevre/Biyolojisi, Su Kirliliği/Koruma/Sürdürülebilirlik, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri/Mikrobiyoloji/Biyokimyası, Su Ürünleri Sosyo-Ekonomisi, Su Ürünleri Avcılığı ve Teknolojisi” konularında İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanmış araştırma makalesi, olgu sunumu ve derleme formatlarında makaleler yayımlamaktadır.

Üniversitemizin, “Clarivate Analytics (Thomson Reuters) - Zoological Record”’da taranan 3 dergisinden biri olan dergimiz;

-Tr Dizin ( Haziran 2016 sayısından itibaren)

- Türkiye Atıf Dizini

-SciLit

-Google Scholar

-Sindex

-Crossref

-ROAD

indexleri tarafından da taranmaktadır.