23 Nisan 2018 Pazartesi

SDÜ Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi (SDU-JEFF)’ nin Yeni Sayısı (Cilt:14 Sayı:1 Mart 2018)

04 Nisan 2018 Çarşamba 14:08 tarihinde eklendi | 316 defa okundu

SDÜ Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi (SDU-JEFF)’ nin Yeni Sayısı Çıktı

1988 yılında yayın faaliyetlerine başlayan SDU-JEFF, yılda 4 kez (Mart-Haziran-Eylül-Aralık) yayınlanan, uluslararası, çabuk hakemlenen ve açık erişimli hakemli bir dergidir.

Dergimizin yeni sayısına (Cilt 14-Sayı 1  Mart 2018)  http://dergipark.gov.tr/egirdir  adresinden ulaşılabilir.

SDU-JEFF; “Su Ürünleri Yetiştiriciliği/Sağlığı/Beslenme/Genetiği, Limnoloji, Balıkçılık Biyolojisi/Balıkçılık Yönetimi, Balık- Sucul Omurgasız Biyolojisi/Taksonomisi, Nehirağzı ve Denizel Çevre/Biyolojisi, Su Kirliliği/Koruma/Sürdürülebilirlik, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri/Mikrobiyoloji/Biyokimyası, Su Ürünleri Sosyo-Ekonomisi, Su Ürünleri Avcılığı ve Teknolojisi” konularında İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanmış araştırma makalesi, olgu sunumu ve derleme formatlarında makaleler yayımlamaktadır.

Üniversitemizin, “Clarivate Analytics (Thomson Reuters) - Zoological Record”’da taranan 3 dergisinden biri olan dergimiz; "Tr Dizin (Haziran 2016 sayısından itibaren), Türkiye Atıf Dizini, DOAJ, DRJI, SciLit, Google Scholar, Sindex, Crossref, ROAD, SHERPA/RoMEO, MIAR, COSMOS IF, ResearchBib, ASOS Index, Sobiad, Arastirmax, Kaynakça.info" indexleri tarafından da taranmaktadır.