22 Kasım 2017 Çarşamba

"Sudan Yansımalar"Konulu Fotoğraf Sergisi Beğeni topladı.

17 Mayıs 2017 Çarşamba 16:14 tarihinde eklendi | 436 defa okundu

Fakültemiz tarafından 16 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilen "Yetiştiricilik Çalıştayı" kapsamında; Fakültemiz Öğretim Üyelerinden Pof.Dr. Fahrettin Küçük ve Arş.Gör. Salim Serkan GÜÇLÜ ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İskender GÜLLE'nin, Ülkemizin farklı bölgelerinden fotoğradıkları sucul habitat ve endemik balık resimleri " Sudan Yansımalar" adıyla Fakültemiz salonunda sergilenmiştir. Ziyaretçiler tarafından gezilen sergi, büyük beğeni toplamıştır.