14 Aralık 2017 Perşembe

TÜBİTAK 2237 Tarımsal Bilimler Proje Hazırlama Eğitim Etkinliği tamamlanmıştır

18 Eylül 2017 Pazartesi 14:42 tarihinde eklendi | 210 defa okundu

TÜBİTAK 2237 proje eğitimi etkinliklerini destekleme programı 2017 yılı 1. Dönemine ait Tarımsal bilimler proje hazırlama eğitim etkinliği, fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Abdullah DİLER’ in koordinatörlüğünde 6-8 Eylül 2017 tarihleri arasında 3 günlük program dahilinde gerçekleştirilmiştir.
Bu projenin amacı üniversiteler/araştırma kuruluşlarında çalışan, doktora yeterliliğini almış, tezin son aşamasında olan veya doktorasını tamamlamış genç araştırmacılara veya öğretim elemanlarına yönelik teorik veya pratik uygulamaları içeren bilimsel ve bütüncül proje hazırlama tekniğini öğretmek, farkındalıklarını arttırmak ve proje üretme yeteneklerini geliştirmektir.
Süleyman Demirel Üniversitesi’ nde yapılan bu etkinlikte üniversitemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Halil Turgut Şahin, Prof. Dr. Levent Başayiğit, Prof. Dr. Öznur Diler ve Prof. Dr. Ayşegül Kubilay, Ankara Üniversitesi' nden Prof. Dr. Hasan Hüseyin Atar, Uludağ Üniversitesi' nden Prof. Dr. Soner Altun ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi' nden Yrd. Doç. Dr. Gülşen Uluköy, araştırmacılara teorik ve uygulamalı olarak proje hazırlama konusunda eğitimler vermiştir.