21 Eylül 2017 Perşembe

TÜBİTAK 2237 Tarımsal Bilimler Proje Hazırlama Eğitimi

25 Ağustos 2017 Cuma 17:26 tarihinde eklendi | 148 defa okundu

PROJE EĞİTİM ETKİNLİĞİ   (06-08 EYLÜL 2017)

TÜBİTAK 2237 proje eğitimi etkinliklerini destekleme programı 2017 yılı 1. Dönemine ait Tarımsal bilimler proje hazırlama eğitim etkinliği 6-8 Eylül 2017 tarihleri arasında 3 günlük program dahilinde gerçekleştirilecektir. Bu projenin amacı üniversiteler/araştırma kuruluşlarında çalışan, doktora yeterliliğini almış, tezin son aşamasında olan veya doktorasını tamamlamış genç araştırmacılara veya öğretim elemanlarına yönelik teorik veya pratik uygulamaları içeren bilimsel ve bütüncül proje hazırlama tekniğini öğretmek, farkındalıklarını arttırmak ve proje üretme yeteneklerini geliştirmektir. Bu amaçla Süleyman Demirel Üniversitesi’ nde yapılacak olan bu etkinlikte üniversitemiz ve diğer üniversitelerden katılım sağlayacak olan kişilerle teorik eğitim ve uygulamalı proje hazırlama etkinliği yapılacaktır.

Proje yazma eğitimi Prof. Dr. Abdullah DİLER’in koordinatörlüğünde Üniversitemiz öğretim üyeleri yanı sıra Ankara, Uludağ ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitelerinden öğretim üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirilecektir.