21 Şubat 2018 Çarşamba

41st Annual Meeting of the West European Fish Technologists

2142 defa okundu

41. WEFTA (41st Annual Meeting of the West European Fish Technologists ) toplantısı 27-30 Ekim 2011 tarihlerinde İSVEÇ’in ikinci büyük şehri Göteborg’ta düzenlenmiştir. Toplantıya Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi’den Yrd.Doç.Dr. Yıldız BOLAT, Yrd.Doç.Dr.Şengül BİLGİN, Yrd.Doç.Dr.Levent İZCİ, Yrd.Doç.Dr.Ali GÜNLÜ, Yrd.Doç.Dr.Seval BAHADIR KOCA Tubitak tarafından desteklenen ve tamamlanmış olan proje sonuçlarından hazırlamış oldukları “Determination of quality and shelf life of Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) coated with crab (Potamon potamios, Olivier 1804) chitosan during storage” konulu sözlü bildirileriyle ve Yrd.Doç.Dr. Seval Bahadır KOCA “Growth and survival of juvenile freshwater crayfish (Astacus leptodactylus esch. 1823) fed artemia enriched with commercial emulsions”konulu kısa sunumlu poster bildiri ile katılmışlardır. 2012 yılında yapılacak olan toplantının ev sahipliğini Amerika Birleşik Devletleri yapacak ve toplantı Florida’da gerçekleştirilecektir. İlgilenecek olan meslektaşlarımız şimdiden ajandalarına not alabilirler.